reservtion

2021'de açıldığından beri La Nouba, Kıbrıs adasındaki en önemli eğlence mekanı olarak sağlam bir yer edindi. Akdeniz'e nazır bu lüks, açık hava, özel olarak inşa edilmiş mekan, sadece konsepti ve yaratmasıyla değil, dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası sanatçıları da Kıbrıs'a getirerek, görsel, işitsel ve tat duyularınızı şımartacak unutulmaz bir eğlence gecesi sunuyor.

La Nouba, klasik eğitimli dansçılardan akrobatik gösteri sanatçılarına, Las Vegas tarzı show kızlarından ateş yutan sanatçılara, uluslararası üne sahip şarkıcılar ve DJ lerle dolu, eşi benzeri olmayan bir gece sunuyor; nefes kesen sahne şovlarından ileri düzeyde akustik ses sistemiyle beraber adanın en iyi Sushi'sini servis ederek.

Bizimle gel ve La Nouba'nın tadını çıkar...

Bizimle gel ve La Nouba'nın tadını çıkar...

Bizimle gel ve La Nouba'nın tadını çıkar...

Sıradakİ Etkİnlİk

Etkinlikler

Fotoğraflar

Videolar

LA NOUBA HAKKINDA

Girne gece hayatının en özel mekanlarından La Nouba, muhteşem ambiyansa sahip konumu, büyüleyici dizaynı, nefes kesen sahne şovları ve sınırların ötesinde gerçekleşen eğlence anlayışı ile Avrupa’yı ayağınıza taşıyor.  


Kıbrıs gece hayatının keyfini çıkarmak isteyenler için La Nouba, çarşamba, cuma, cumartesi günleri popüler sanatçılar ve dünyaca ünlü DJ’ler ile Girne’de müziğin ve eğlencenin tek adresi olarak hizmet veriyor.


La Nouba’da Girne eğlence hayatının keyfini çıkarmak, dans ve eğlence dolu unutulmaz bir gece geçirmek için hemen rezervasyon yaptırabilirsiniz.


Loca Sayısı: 11 *10 Adet Normal Loca *1 Adet Ultra Lüks Loca *Localara özel Sushi servisi de verilmektedir. VIP Masa Sayısı: 20 Her masa 6 kişiliktir ve oturma imkanı da sunulmaktadır. VIP masalara Sushi servisi de verilmektedir. Bistro Sayısı:120 Uzun masalar 10, kare masalar ise 6 kişi kapasitelidir. 


  • Bilgi
  1. Toplam Kapasite: 1000 Kişi
  2. VIP Masa Sayısı: 20
  3. Bistro Sayısı:120
  4. Toplam Kapasite: 1000 Kişi
  5. 1 Adet Ultra Lüks Loca
  6. 10 Adet Standart Loca
  • social medias


İletİşİm